Nu we bevestiging hebben van Firaxis dat Civ 7 officieel in ontwikkeling is en het logo van het spel kort op de officiële 2K-website verscheen, hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld over het volgende deel van de strategiespelserie. Hoewel het nog vroeg is, kunnen we op zijn minst inschatten wanneer je het zou kunnen spelen.

De releasedatum van Civilization 7 zal ergens in 2025 zijn. Dit werd onthuld tijdens een teasertrailer die werd getoond op Summer Game Fest 2024. Dit gebeurde nadat gebruikers Rickreckt op Reddit en Codosbuya op Resetera postten over de verschijning van het logo van het spel op de 2K Games-website. Het is sindsdien verwijderd, maar de posters op beide forums hadden het logo vooraf vastgelegd.

Als onderdeel van de trailer bevestigden Firaxis of 2K Games dat de releasedatum van Civ 7 in 2025 zal zijn, hoewel nog niet precies bekend is wanneer in dat jaar.

Daarnaast is er ook een vacature van Firaxis verschenen voor een nieuwe senior manager voor productmarketing met een “schat aan kennis over de Firaxis-portfolio van titels, vooral Civilization.” Firaxis zegt dat het “voor de toekomst van een van de meest geliefde franchises in gaming” plant en iemand nodig heeft die zal werken om “de voortdurende heerschappij van Civilization als het beste strategiespel op aarde” te waarborgen.

Door Chris

Start de discussie op community.dutchciv.nl